Pristak

Hej!

Jag tycker Carinas förslag att ha ett pristak är jättebra!!
Men var ska vi lägga det? Ett paket nudlar kostar väl ett par kronor och man får fem frysta Findus-rätter för en hundring, så vi kan ju inte ligga högre än kanske 20-25 kr per portion tycker jag. Max! Eller ännu lägre?

I vårt maxpris per portion kan vi ju ta med alla råvaror som man liksom måste köpa för att kunna laga rätten, medans sådan som kryddor, olja, smör odyl kan ligga utanför, eller ska vi räkna in allt?

Har vi ett pristak är det ju superbra när vi ska göra reklam för vår kokbok/kokblogg.
Goda och billiga recept kan man nog hitta lätt, men inte såhär goda och till max ...... kr per portion!!!!!

Jag ska göra klart marknadsföringen nu, sen går jag över till vår inlämningsuppgift som jag tycker ser kanon ut!!!

Jag tycker vi är BRA!!!

/Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0