Korv och Baconröra med pasta
Idag bestod middagen av bacon, prinskorv, matlagningsgrädde och creme bonjourost!
Receptet är för 4 personer. kostnad 15-17.-/portion
10-12 prinskorvar
2pkt. bacon à 140gr
2,5 dl matlagningsgrädde
4 msk creme bonjour ost (jag hade gräslöksmak)
Skiva prinskorven i små bitar, klipp strimlor av baconen, stek och låt sedan det mesta fettet rinna av på hushållspapper. Lägg tillbaka i pannan och häll över matlagningsgrädden och osten så den smälter ner.
Jag hade i detta viltlökskrydda för att få lite extra sting! Serverade detta med pasta.
Enkelt och jättebilligt!
Prinskorven köpte jag strax efter jul för 10:- (1kg) och baconen 3 förp. 15:- matlagningsgrädden 3 förp. 20:- och osten 2 förp.20:-
Så detta recept blev väldigt bra!!!!!!!!!!
Tyvärr kommer inget kort p.g.a tekniska fel!
Carina
Receptet är för 4 personer. kostnad 15-17.-/portion
10-12 prinskorvar
2pkt. bacon à 140gr
2,5 dl matlagningsgrädde
4 msk creme bonjour ost (jag hade gräslöksmak)
Skiva prinskorven i små bitar, klipp strimlor av baconen, stek och låt sedan det mesta fettet rinna av på hushållspapper. Lägg tillbaka i pannan och häll över matlagningsgrädden och osten så den smälter ner.
Jag hade i detta viltlökskrydda för att få lite extra sting! Serverade detta med pasta.
Enkelt och jättebilligt!
Prinskorven köpte jag strax efter jul för 10:- (1kg) och baconen 3 förp. 15:- matlagningsgrädden 3 förp. 20:- och osten 2 förp.20:-
Så detta recept blev väldigt bra!!!!!!!!!!
Tyvärr kommer inget kort p.g.a tekniska fel!
Carina
Kommentarer
Trackback