Vaniljpannacotta med hallon

En god efterrätt som smälter i munnen!

För 4 personer

  • 5 dl vispgrädde
  • 1 st vaniljstång
  • 0,5 dl strösocker
  • 3 st gelatinblad
  • Hallon till garnering

Lägg gelatinet i blöt.
Skrapa ut fröna ur vaniljstången och lägg både fröna och stången i en kastrull.
Häll över grädden och sockret.
Koka upp och låt puttra i 1-2 min.
Ta av kastrullen från plattan och lägg i gelatinbladen, rör om så att de löser sig.
Sila bort vanlijstången och häll upp i portionsglas.
Ställ in i kylen i minst 2 timmar så att det stelnar.
Garnera med hallon, eller andra bär och frukter.
'
Kostnad ca 7 kr per portion
/Sanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0